Lørdag 30. september - Søndag 1. oktober

Flokken: Høsttur til Imeseid

Flokken reiser på overnattingstur til Imeseid.
Imeseid er speidertunet vårt, og på denne høstturen er det bare småspeiderne som skal innover, ikke de eldre speiderne.

På Imeseid vil vi fokusere på lek, på samarbeid, og vi vil ta enkle speidermerker. De som vil/får lov kan bade og det er mulig å padle i kano og fiske.

På kvelden blir det leirbål og sang og leker. De som er nye speidere blir ønsket litt ekstra velkomne :) Søndag formiddag tar vi turen inn til Storlibu.

Foreldre og søsken eller annen familie er inviterte til felles samling på Imeseid kl. 12.00 søndag. Vi har da grillen klar, og det er fint om foreldre har med grillmat til seg selv og barnet som er med på Imeseid.

Småspeiderne sover på hemsen inne i huset. Vi voksne sover i nærheten av barna. Det er madrasser inne i huset, derfor er det ikke behov for å ta med liggeunderlag, men det er greit å ha med et enkelt strekklaken.

Pakk sekken selv med hjelp av en voksen. Se pakkeliste.

Vi lager et felles brødmåltid til alle etter ankomst Imeseid. På kvelden lager vi felles middag. Vi har litt snacks til leirbålet og brødmåltid til søndags morgen.

Sovepose pakker du inn i en pose, denne fraktes til Imeseid ved hjelp av båt. Sekken bærer speiderne selv til og fra Imeseid.

Lederne har plass til noen flere speidere enn egne barn i bilene, men vi vil ha behov for at noen flere foreldre kjører opp.

Det er ikke mobildekning på Imeseid. Telefoner kan derfor ligge igjen hjemme. Vi har ellers med nødnett som kan brukes dersom vi opplever en situasjon der vi har behov for å tilkalle hjelp raskt. Det er med ledere som er helsepersonell.

  • Oddvar Aamodt, 488 80 912
  • Meld deg påMeld frafall
  • Påmeldte:
Annonse