Lørdag 30. september - Søndag 1. oktober

Flokken: Høsttur til Imeseid

Det er ganske mange foreldre med og vi vil prøve å færrest mulig foreldre som sover på loftet sammen med speiderne. Så da må foreldre fordele seg på rommene nede, låven evnt ta med hengekøye/telt. Hvis ønskelig kan vi ta med et stort gult telt, men da må jeg få beskjed :)

Flokken reiser på overnattingstur til Imeseid.
Imeseid er speidertunet vårt, og på denne høstturen er det bare småspeiderne som skal innover, ikke de eldre speiderne.

Speidere som ikke har fått speiderskjerf vil få det i helga.

Oppmøte på Slettebø kl 10:45 lørdag, avreise kl 11:00. På grunn av begrensede parkeringsplasser på Møgedal så må vi fordele oss i færrest mulig biler. Dette organiserer vi på direkten.
Retur fra Møgedal kl 15:00, ankomst Slettebø ca 15:30 på Søndag.

På Imeseid vil vi fokusere på lek, tur og samarbeid. De som ikke har knivmerket kan få ta det. De som vil/får lov kan bade. Foreldre velger om de vil sende med badetøy eller ikke.
Det blir mulig å padle i kano og fiske.

På kvelden blir det leirbål og sang og leker. De som er nye speidere blir ønsket litt ekstra velkomne :) Søndag formiddag tar vi turen inn til Storlibu.

Foreldre og søsken eller annen familie er inviterte til felles samling på Imeseid kl. 12.00 søndag. Vi har da grillen klar, og det er fint om foreldre har med grillmat til seg selv og barnet som er med på Imeseid.

Småspeiderne sover på hemsen inne i huset. Vi voksne sover i nærheten av barna. Det er madrasser inne i huset, derfor er det ikke behov for å ta med liggeunderlag, men det er greit å ha med et enkelt strekklaken.
Vi tar med 3 stk tretelt med plass til 3 speidere i hver. De eldste blir prioritert dersom mange vil. De som vil ligge i tretelt må ha med liggeunderlag.

Pakk sekken selv med hjelp av en voksen. Se pakkeliste.

Vi lager et felles brødmåltid til alle etter ankomst Imeseid. På kvelden lager vi felles middag. Vi har litt snacks til leirbålet og brødmåltid til søndags morgen.
Husk å gi beskjed til Oddvar om det er noe matallergi etc vi må ta hensyn til.

Sovepose pakker du inn i en pose (Det MÅ være helt vanntett), denne fraktes til Imeseid ved hjelp av båt. Sekken bærer speiderne selv til og fra Imeseid.

Det er ikke mobildekning på Imeseid. Telefoner kan derfor ligge igjen hjemme. Vi har ellers med nødnett som kan brukes dersom vi opplever en situasjon der vi har behov for å tilkalle hjelp raskt. Det er med ledere som er helsepersonell.

Hjemmeleder: Marianne Aamodt- Skårdalsmo (97710591)

  • Parkeringsplass på Slettebø
  • Imeseid
  • Oddvar Aamodt, 488 80 912
  • Klær etter vær + speiderskjerf
  • Onsdag, 27. september
  • Meld deg påMeld frafall
  • Påmeldte:
Annonse