Lørdag 10. juni, 11.00 - Søndag 11. juni, 15.00

Flokken: Overnattingstur til Imeseid

Endelig er det tid for Imeseid-tur! Vi avslutter speidervåren med overnattingstur til speidertunet på Imeseid.

Vi møtes på p-plass Slettebø lørdag kl. 11.00. Kjører samlet opp til Møgedal, har en kort info der før vi går inn til Imeseid. Det er knapt med parkeringsplasser i Møgedal, og derfor fint om flest mulig samkjører.

For dere som ikke har vært med før - turen inn til Imeseid er på knappe 2 km i terreng, og vi pleier alltid å ta en liten rast på "pausesteinen" på vei innover. Speiderne må bære sekken sin selv, men vi har en båt som vi frakter felles mat og utstyr i, samt speidernes soveposer. Det er derfor viktig at soveposen pakkes inn i pose, slik at den ikke ved et uhell blir våt.

Inne på Imeseid møter vi Troppen (speidere fra 5.klasse og oppover), som har vært der siden fredags kveld. De sover i hengekøye eller telt, mens småspeiderne fra 2.-3. klasse sover inne på hemsen. Det er madrasser der for alle, greit å ha med et enkelt strekklaken å ha rundt. Dersom speideren synes det er tryggest at mor/far sover sammen med dem på hemsen, er det ok. Ellers er det plass for foreldre i stuene i 1.etasje, eller ute i telt/hengekøye.

Speidere som nå går i 4.klasse, og som til høsten skal opp i Troppen, får tilbud om å sove i tretelt. Det vil være voksne i nærheten/sammen med speiderne som sover ute i tretelt.

På Imeseid skal vi kose oss med leker, spikking, leirbål, kanopadling, makramè/lage armbånd med videre. De speiderne som ikke har tatt knivmerket, får ta det.

Vi har et felles smøremåltid når vi kommer frem og søndags morgen, og felles middag med de større speiderne lørdags kveld. Lørdags kveld blir det også leirbål med leker, sang og konkurranser. Dersom noen er habile gitarspillere, ta gjerne med gitaren for å få opp leirbålstemningen enda mer :)

Søndag inviterer vi foreldre/søsken til å komme inn til Imeseid. Det blir varm grill/bål. Speideren har med pølser til de som er med på turen, de som kommer på besøk tar med egen mat. Foreldre/familie tar med seg sin speider hjem etter arrangementet.

Mobiler kan legges igjen hjemme - det er ikke dekning på Imeseid, og det er så mye annet kjekt som skjer!

Si ifra om det er spesielle forhold vi ledere må vite om før overnattingen - for eksempel allergier eller annet. Det er ellers greit å vite at det er helsepersonell med på turen, og at lederne har tilgjengelig nødnett i tilfelle noe skjer.

Vi setter krav om at alle som deltar på Imeseid er registrerte som speidere, da dette også betyr at de er forsikret når de er på tur.


Ledere:
Franck
Wenche
Bjarte
Oddvar
Martin

  • Wenche Høghaug, 452 51 197
  • Meld deg påMeld frafall
  • Påmeldte:
Annonse
Bertelsen & Garpestad