Lørdag 11. juni, 11.00 - Søndag 12. juni, 14.00

Overnatting til Imeseid og markering av 100-års jubileum for 1.egersuind speidergruppe

Endelig er det tid for Imeseid-tur! Vi avslutter speidervåren med overnattingstur til speidertunet på Imeseid. Ekstra kjekt dette året er at vi skal markere 100-års jubileumet til 1.Egersund speidergruppe på søndagen.

Vi møtes på p-plass Slettebø lørdag kl. 11.00. Kjører samlet opp til Møgedal, har en kort info der før vi går inn til Imeseid.

For dere som ikke har vært med før - turen inn til Imeseid er på knappe 2 km i terreng, og vi pleier alltid å ta en liten rast på "pausesteinen" på vei innover. Speiderne må bære sekken sin selv, men vi har en båt som vi frakter felles mat og utstyr i, samt speidernes soveposer. Det er derfor viktig at soveposen pakkes inn i pose, slik at den ikke ved et uhell blir våt.

Når vi kommer frem til Imeseid, er speidere fra 5.klasse og oppover allerede på plass. De sover i hengekøye eller telt, mens småspeiderne fra 2.-3. klasse sover inne på hemsen. Speidere som nå går i 4.klasse, og som til høsten skal opp i Troppen, får sove i tretelt :) Det vil være en voksen i nærheten/sammen med speiderne som sover ute i tretelt.

På Imeseid skal vi kose oss med leker, spikking, leirbål, kanopadling, makramè/lage armbånd med videre. De speiderne som ikke har tatt knivmerket, får ta det. Vi har et felles smøremåltid når vi kommer frem og søndags morgen, og felles middag med de større speiderne lørdags kveld.

Søndag inviterer vi foreldre/søsken til å komme inn til Imeseid for å markere jubileumet med oss. Det blir masse spennende som skjer denne dagen, og speiderne er med på å få på plass alt det som skal være på programmet. Det blir varm grill/bål, ta med grillmat. Det vil også være mulighet for å kjøpe litt diverse fra speiderkiosken :)

Foreldre/familie tar med seg sin speider hjem etter arrangementet.

Mobiler kan legges igjen hjemme - det er ikke dekning på Imeseid, og det er så mye annet kjekt som skjer!

Si ifra om det er spesielle forhold vi ledere må vite om før overnattingen - for eksempel allergier eller annet. Det er ellers greit å vite at det er helsepersonell med på turen, og at lederne har tilgjengelig nødnett i tilfelle noe skjer.

Mer info og pakkeliste kommer!

Ledere:
Franck
Nadine
Wenche
Egil og Anne Brith + lederbarn?
Rune
Bjarte
Ingvild?

  • Wenche Høghaug, 452 51 197
  • Se pakkeliste
  • Klær etter vær, speiderskjerf (de som har)
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse